Scroll ned for at finde tilmeldingslinket til dit instrument.

Hver gruppe kommer til at bestå af 1 trommeslager, 1 bassist, mindst 1 og max 2 lead vokaler (der synger 1-2 sange hver), mindst 1 og max 3 guitarister, max 1 keyboard, x antal korsangere/blæsere/percussions.
Er der ikke flere ledige pladser på ens instrument, kan man tilmelde sig  ventelisten, og man vil så blive kontaktet direkte, hvis der kommer et afbud.

Når man har trykket på “Tilmeld”, bliver man bedt om at klassificere sine evner på sit instrument samt sin samspilserfaring. Dette bruges udelukkende til at fordele kompetencerne ligeligt, når de 4 grupper dannes.

I notefeltet må man også meget gerne skrive lidt om sin musikalske baggrund, samt hvilke af genrene Pop, Rock, Blues og Soul/Funk man helst vil eller ikke vil spille.

Ved dannelse af grupperne vil vi så forsøge at tage hensyn til alles ønsker om musikgenrer, men det lykkes aldrig helt, så man skal være forberedt på at spille lidt af det hele!

KLASSIFICERING AF EVNER OG SAMSPILSERFARING:

Evner
1) Du er en begynder, der kun kan det mest basale på sit instrument
2) Du er rutineret på dit instrument
3) Du er dygtig på dit instrument
4) Du er særdeles dygtig på dit instrument

Samspilserfaring
a) Du har aldrig spillet sammen med andre
b) Du har begrænset erfaring med at spille sammen med andre – har måske spillet kortvarigt i et band men har ikke været ude at spille
c) Du har spillet fast i et band/gruppe, og har også prøvet at være ude at spille flere gange
d) Du er særdeles erfaren i samspil, og har spillet meget i bands/grupper. Du har mange spillejobs i bagagen.

BEMÆRK at for trommeslagere gælder, at de mindst skal være oppe på 2B i ovennævnte graduering, da trommespil på et vist niveau er vigtigt for at resten af gruppen kan fungere. Der er højst plads til en guitarist med gradueringen 1A i hver gruppe.

Efter tilmeldingen vil du modtage en email med betalings detaljerne.

AFBUD:
Hvis det af tvingende årsager skulle vise sig, at du er nødt til at melde afbud, er der følgende regler:

1) Hvis du melder afbud inden deadline for tilmelding, får du dine indbetalte penge retur
2) Hvis du melder fra efter deadline for tilmelding, vil du ikke få det indbetalte beløb returneret, da maden og banddoktorerne på det tidspunkt er bestilt ud fra antal tilmeldte.

 

Lydprøve og brug af egne forstærkere

I løbet af dagen når der øves i øvelokalerne med sin gruppe skal man som udgangspunkt medbringe og spille på sine egne instrumenter og forstærkere. Der er mikrofoner og stativer i øvelokalerne.

På scenen til aftens koncert kommer der til at stå Klaverfabrikkens 5 guitarforstærkere, bas forstærker samt trommesæt. Alle vil være micked up på forhånd og man skal derfor kun medbringe sit personlige instrument inkl pedaler. Der vil IKKE være mulighed for at spille på sin egen forstærker til lydprøve og koncert. Til gengæld er der 5 forskellige guitarforstærkere i god kvalitet og gænse mærker som de op til 3 guitarister per gruppe kan fordele imellem sig. Trommeslagere kan evt benytte egne bækner og lilletromme. Der vil som altid være mikrofoner til alle på scenen men man kan stadig få lov til at benytte sin personlige mikrofon.

TILMELDING TIL SØNDAGSJAM DEN 2. JUNI 2024

Tryk på “Jeg er allerede medlem – Klik her” hvis du før har deltaget i SøndagsJam på Klaverfabrikken

Bas

Trommer

Vokal

Guitar

Blæsere

Keyboard

Percussion / Kor

Venteliste